Maisto tinklaraštininkė Odeta Kudopčenkienė su ŠVIESOS skaitytojais dalinasi dar vienu receptu – greitai ir lengvai paruošiamu atviru tuno sumuštiniu. Tai – idėja pusryčiams ar užkandžiui – skanu ir lengvai padaroma.
Receptas:
1 skardinė tuno savo sultyse
1/2 raudono svogūno
1 šaukštas majonezo
druskos ir pipirų pagal poreikį
1 šaukštas kukurūzų konservuotu
2 riekeles gerai besilydančio sūrio
2 riekės duonos
2 griežinėliai pomidoro
Tuną nupylus skystį sumaišome su smulkintu svogūnu, kukurūzais, majonezu, druska ir pipirais.
Ant duonos dedame sūrio, ant viršaus uždedame po dosnu šaukštą tuno masės ir dedame į 200C įkaitintą orkaitę 10 min, kol sūris išsilydis ir tuno mase sušils.
Ištraukus iš orkaitės uždedame pomidoro griežinėlį.
Daugiau receptų rasite https://www.instagram.com/samcio_uzrasai_/
#samciouzrasai#receptas#skanusmaistas#maistoragautoja#maistasbeetikečių#benamunegerai#pusryciai#maistotinklaraštis#gaminunamie
pries menesi kazkur rase kad ta zuvis gyvsidabriu uzkresta