Netoli Girdžių įsikūręs „Upės Pievos“ ūkis – neeilinė vieta. Čia tradicinė žemdirbystė susilieja su kultūra, edukacija ir meniniais sumanymais. Ūkį puoselėjantys iš Airijos grįžę Ramunė ir Sean Farnan jau ne pirmus metus garsėja netradiciniu požiūriu į kaimo gyvenimą – jie imasi veiklų, kuriančių unikalias patirtis kiekvienam atradusiam kelią į jų ūkį.
Netikėtos idėjos„Upės Pievos“ nesiorientuoja į tradicinę augalininkystę ar gyvulininkystę – ūkio šeimininkai aktyviai ėmėsi edukacinių programų vaikams ir jaunimui, organizuoja sezono renginius, menines dirbtuves, kviečia į šeimų savaitgalius gamtoje bei kuria interaktyvias, potyrimines erdves lankytojams.
Vasarą ypatingai traukia ūkio levandų laukas – kvapni ir vizualiai įspūdinga vieta, kuri tampa fonu fotosesijoms, poilsio akimirkoms bei specialiems renginiams. Lankytojai čia atvyksta ne tik pasigrožėti, bet ir patirti levandų aromaterapiją po atviru dangumi.
Be to, į šeimos restoraną „Boar Bistro“, veikiantį visus metus – darbo dienomis šiltuoju sezonu, o ne sezono – savaitgaliais, užsuka vis daugiau lankytojų, nors būgštauta dėl vietos pasirinkimo šiam verslui. Čia dirba visa Farnan šeima: tėvai Ramunė ir Sean bei jų dvi jaunesniosios dukros.
Restoranas siūlo patiekalus, ruošiamus iš vietinių produktų – meniu čia keičiasi priklausomai nuo sezono, todėl kiekvienas apsilankymas tampa vis kitu skonių patyrimu. Jaukumas, šeimos bendrystė ir meilė tam, ką daro, kuria ypatingą ir gerų atsiliepimų sulaukiančią atmosferą.
Ar tai vargšai ūkininkai,
kuriems paramą milijonais dalina.