Maisto tinklaraštininkė Odeta Kudopčenkienė su ŠVIESOS skaitytojais dalinasi dar vienu receptu – skaniu užkandžiu, kuris puikiai tiks ir kasdienai, ir švenčių stalui.
„Lengvai pagaminamas ir produktai tikrai pas kiekvieną namuose šiuo metu yra. Tikslių proporcijų nerašau, nes nežinau kokio dydžio pas jus bus lavašai. Patariu pjaustyti su paprastu peiliu, o ne duonai skirtu, nes tada man plyšo. Ir dar, vieną sluoksnį galite daryti su silke ar rūkyta lašiša. Pas mane vaikai žuvies nevalgo, tai šį kart be jos buvo”, – pataria kulinarė.
Gaminti labai paprasta:
Lavašo lakštą ištepame majonezu, tuomet dedame tarkuotus virtus burokėlius. Vėl lakštas lavašo ir vėl majonezas, tuomet – tarkuotos virtos morkos, vėl lavašas, majonezas ir tada – tarkuoti virti kiaušiniai. Susukame tvirtai ir supjaustome norimo dydžio griežinėliais.
Skanaus.
#samciouzrasai #receptas #skanusmaistas #maistas #maistasbeetikečių #benamunegerai #maistoragautoja #gaminunamie #maistotinklaraštis #uzkandis #bemesos